Стани преподавател

Станете част от екипа преподаватели на „Robopartans“ от цялата страна. Участвайте в организирането на занятия в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Димитровград, както и всеки друг град в България.

Какви са изискванията (в три изречения):

  1. Да имате знания в определена техническа област (дори и да сте студент) – вярваме, че ако преподавателите разполагаме с разнообразни знания, ще можем да предоставим на учениците възможност да се докоснат до различни части от техническите науки.
  2. Да не се притеснявате да работите с деца и да разбирате, че обучавайки ги вие променяте техния живот.
  3. Да имате куража да поемете по неутъпкан път, който ще ви заведе … на доста интересни места.

Защо да го правите:

  1. Защото е важно, защото е интересно и защото е част от нещо голямо.
  2. Защото ще имате самостоятелност да взимате решения, да носите отговорност и да бъдете предприемчиви и получавате възнаграждение. Резултатът всеки ден ще зависи и от вас.
  3. Защото искате като погледнете назад след няколко години да си кажете „Аз бях там и аз го направих“.

Как ще ви съдействаме:

  1. Като ви предоставим необходимата техника и материали за провеждане на занятията, включително програмата на занятията и методология на работа.
  2. Като организираме семинари и срещи, които ще ви помогнат да навлезете в материята.
  3. Като поемамем заедно с вас популяризирането на роботиката, организирането на демонстрации, на работни срещи и състезания и споделяме натрупания досега опит.

Какво да направите:

  1. Кратка биография на schoolXYZ (at) robopartans (dot) com където X е 161-вата, Y е 271-вата, Z e 314-тата цифра на числото Пи след десетичната точка. (Първите 10 цифри след точката са 1415926535). Очаквайте отговор в рамките на 24 часа или ни се обадете на 0878 933094.

Нещо интересно: http://www.ted.com/talks/dan_pink_on_motivation.html

  1. Няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар